POKé-POKé

POKé-POKé Healthy Fresh Tasty

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 641 beoordelingen
26 mei 2020 om 13:14 Mooi op tijd en lekker
25 mei 2020 om 23:09 Alleen de rijst is al <3!!!
24 mei 2020 om 21:06 Kip was minder als normaal
24 mei 2020 om 21:00 Geweldig lekker
24 mei 2020 om 12:08 Bezorging binnen een half uurtje, dit gaf de app alleen niet aan. Aardige bezorger die zich netjes aan de huidige Corona regels hield. Eten was top! Erg lekker en zeker voor herhaling vatbaar.
24 mei 2020 om 10:13 Geweldig lekker en zoals de vorige keren de bezorging weer op tijd
23 mei 2020 om 9:40 Super snel bezorgd, heerlijk vers, genoeg ingrediënten. Echt een lekkere vers goed gevulde bowl!
22 mei 2020 om 22:03 Jammer, na 1.5 uur (!?) pas gebeld dat de avocado op was. Bezorging duurde uiteindelijk bijna 2.5 uur - geen excuses of iets, gemiste kans. Het eten smaakte er niet minder om, maar geen geweldige ervaring zo.
22 mei 2020 om 21:15 We hadden om 16.50 uur besteld voor 18.25 uur. We kregen om 18.35 uur een telfoontje dat ze het erg druk hadden en dat het eten onderweg was. Erge minpunt Wat dan wel weer goed is, was dat ze gebeld hadden. Verder vond ik de kip iets te lang doorgebak
22 mei 2020 om 20:52 Weer erg genoten van goed gevulde pokébowl. Tot volgende keer!
22 mei 2020 om 20:20 Hier vaker besteld naar viel dit keer erg tegen. Bezorging na bijna 2 uur. Tussen door gebeld maar we kregen verschillende verhalen te horen. Eten zelf was flauw en zacht. Geen excuus van bezorger. Is waarschijnlijk laatste keer dat wij hier bestellen
22 mei 2020 om 9:39 Keurig op tijd