POKé-POKé

POKé-POKé Healthy Fresh Tasty

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 323 beoordelingen
7 dec 2019 om 9:34 Complimenten, de kwaliteit van ingrediënten is werkelijk perfect! Echt een aanrader, wij zullen zeker vaker hier bestellen, wat hebben wij heerlijk gegeten!
7 dec 2019 om 8:54 Heerlijk eten snelle levering
6 dec 2019 om 19:50 Zeer goed verzorgd, en met 40 minuten in huis
6 dec 2019 om 19:11 Meerdere keren besteld. Altijd super lekker en ruime porties. Een echte aanrader!
6 dec 2019 om 15:38 Supersnelle bezorging en het was heerlijk! Wij komen zeker terug!!
4 dec 2019 om 21:25 De eerste keer dat we hier bestelde. Het eten was lekker en de bezorging binnen de verwachte bezorgtijd. We zullen zeker vaker bestellen
3 dec 2019 om 13:06 Top kwaliteit eten. Kleurrijk en vers. Onze eerste bestelling, maar zeker voor herhaling vatbaar!!!
3 dec 2019 om 6:41 Zowel de Poke bowl als de Sushi roll zagen er weer lekker vers uit en smaakten over heerlijk. Top kwaliteit en een top service complimenten naar het team en naar de chef uiteraard!!!
2 dec 2019 om 19:59 Was top!
2 dec 2019 om 19:48 Was lekker zoals altijd !
29 nov 2019 om 21:04 Super lekker!
29 nov 2019 om 20:50 Het eten was top, de producten in de pokebowl waren lekker vers. Onze bestelling was er iets later maar dat hadden ze van tevoren netjes aangegeven. Overal een super fijne en lekkere ervaring gehad met deze zaak!